Над 70 дипломати от страни от ЕС и техни турски​

...
Над 70 дипломати от страни от ЕС и техни турски​
Коментари Харесай

Над 70 дипломати от страни от ЕС и техни турски​ колеги се събраха в Свиленград

Над 70 дипломати от страни от Европейски Съюз и техни турски​ сътрудници се събраха в Свиленград. Форумът е проведен от Делегацията на Европейски Съюз в Турция и посолството на България в Анкара в границите на българското европредседателство. Местни хора от българия и Турция споделиха съседки истории от двете страни на границата. Мултикултурната намира се организира в границите на културния разговор ЕС-Турция. 
Надежда Нейнски, дипломат на България в Турция изясни: " Доброто съдействие сред България и Турция в посока на трансграничното съдействие. Трансграничното съдействие е във фокуса и на Европейски Съюз и не инцидентно на това посещаване, несъмнено, участват и посланиците на всичките европейски страни. "
Кристиян Бергер, началник на делегацията на Европейски Съюз в Турция. " Най-важното, което е, са връзките сред хората. Така че ние сме удовлетворени, че в границите на тази аудиенция, и това, което се случва в този момент дава опция на хора, младежи - актьори, създатели от България и Турция да се срещнат, да поговорят за общия си тип и да подчертаем този най-съществен детайл на съдействие в човешките връзки. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР