Над 400 души са се подписали в подкрепа на гражданска

...
Над 400 души са се подписали в подкрепа на гражданска
Коментари Харесай

Голяма мъка за мачовците по бургаския плаж: Вече няма да има мадами по монокините?

Над 400 души са се подписали в поддръжка на гражданска самодейност срещу нудизма и монокините на бургаския плаж. В нея се упорства Община Бургас да ограничи голотата на хората по линиите и да се направи нудистки плаж, написа в. Телеграф.

Градският плаж е публично място и обществената проява на голота без бански костюми или по монокини, изключително в наличието на деца и подрастващи наоколо е жестоко тъпчене на положителните нрави и етични правила, присъщи за болшинството почиващи, споделят уредниците. Исканията им са за слагане на табели по плажните линии и на алеите, които на указват, че това е неразрешено. Както и да се дефинират наказания за хората без бански. " Голотата вреди на възпитанието на децата ", считат основателите.

Жена, която е част от основателите твърди, че излагането по монокини също крие рискове: " Жените стават полов обект. Тези, които желаят да бъдат гледани, срещат групата хора, които обичат да ги гледат. Да, красиви са дамите по монокини. Точно по тази причина дамите би трябвало да създадат своя избор, кое е по-важно - да нямат презрамки на раменете и да не разпалват половите мечти на хора с девиантно държание... ", споделя още Тончева.

Да се регламентира зона за нудисти, отдалечена от градския плаж, оферират още уредниците.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР