Над 330 хил. потребители на Lidl Plus са се възползвали

...
Над 330 хил. потребители на Lidl Plus са се възползвали
Коментари Харесай

Близо 2 млн. лв. са спестили клиентите на Lidl с акцията „1+1“

Над 330 хиляди консуматори на Lidl Plus са се възползвали от купоните в приложението в границите на акцията

Близо 2 млн. лева са икономисали потребителите на Lidl Plus със специфичната акция „ 1+1 “. Всяка седмица от 17 април до 2 юли клиентите можеха да вземат два продукта на цената на един. Повече от 330 000 души се възползваха от акцията, като над 850 000 купона бяха задействани в границите на два месеца и половина.

Lidl продължава да предлага все по-разнообразни и новаторски формати, посредством които да обезпечи артикули на атрактивни цени и по този метод да облекчи бюджета на семействата. Именно високият стандарт за качество на оптимална цена, комфортното и бързо извършване на покупки и точно подбраният подбор, съчетани с спомагателни благоприятни условия за усъвършенстване на разноските, са градивните детайли на сполучливата тактика за мъдро извършване на покупки, която веригата постанова на българския пазар.

Освен с акцията “1+1 ” посредством мобилното приложение Lidl Plus компанията дава практични и комфортни благоприятни условия на семействата да пестят и да възнамеряват менюто си по-добре през цялата година. Сред преимуществата на приложението са разнородни понижения с купони, с които потребителят пести в допълнение най-малко 10 лева на седмица. Сред другите дискаунт акции на Lidl, с които клиентите получават ценово преимущество всяка седмица, са „ Lidl цена “, „ Дни на преференциални оферти в Lidl “, „ Сваляме цените “ и други акции с артикули с понижение от 20 до 50%.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 119 магазина в 53 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР