Над 300 са номинациите за класацията Топ 100 най-влиятелни ИТ

...
Над 300 са номинациите за класацията Топ 100 най-влиятелни ИТ
Коментари Харесай

Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности у нас


Над 300 са номинациите за класацията „ Топ 100 най-влиятелни ИТ персони в България ”
(снимка: CC0 Public Domain)

Публичен избор ще дефинира 100-те най-влиятелни ИТ персони в България, оповестиха уредниците на Career Show Index. Класацията цели да насърчи положителните образци в ИТ промишлеността у нас.

„ Една от аргументите международните ИТ марки да нареждат свои офиси в България е високото равнище на софтуерните експерти у нас. Постиженията в сферата излизат оттатък националните рамки и не е изненадващо, че от ден на ден ИТ експерти от България получават международно самопризнание на приноса си за развиването на бранша ”, разяснява Симона Харизанова – съосновател на Career Show.
още по тематиката
Над 300 номинации на ИТ експерти, измежду които шефове на ИТ компании, създатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и други, са подадени единствено за 5 дни, прецизираха уредниците на класацията.

Както номинациите, по този начин и подредбата на класацията за 100-те най-влиятелни персони в областта на високите технологии се дефинира напълно от обществен избор, в който всеки може да поддържа своя любимец. продължава до 16 април, а резултатите ще бъдат оповестени на 19 април.

„ Номинациите, които станаха част от показателя „ ” демонстрират какъв брой още имена са скрити зад огромни триумфи в сектора. Именно това ни предизвиква да организираме годишно такива планове, които стават витрина на триумфа, на положителния образец и на това, че от ден на ден се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб ”, добави Симона Харизанова.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР