Над 30 състезатели от България, Румъния и Гърция ще участват

...
Над 30 състезатели от България, Румъния и Гърция ще участват
Коментари Харесай

Над 30 състезатели от три страни ще участват в третия кръг на шампионата по джет ски в Поморие

Над 30 състезатели от България, Румъния и Гърция ще вземат участие в третия кръг на националния джет ски шампионат за купа " Тера Кредит Поморие”. Надпреварата на южния плаж в Поморие през уикенда ще даде доста отговори за краткотрайното класиране в шампионата, където битката е във всички категории и нищо още не е решено. С атрактивни всеобщи стартове и мощен плач на супер квалифицираните машини ще закипи морето и публиката ще следи извънредно представление.

Трасето е квалифицирано от екипа на Димчо Михалев и е по стандартите на Световния шампионат в Тайланд с два коридора и дължина от 800 метра за всяка обиколка, като Профи класа ще се вършат по 10 обиколки, а останалите класове по 8. В категорията на децата Антон Горещилов ще търси затвърждаване на челните си позиции до момента, при дамите Маги Щърбанова още веднъж ще се бори с румънката Михаела Турку.

В Профи класа топпилотите Кристиян Киров и Йордан Николов с джетове над 500 конски сили още веднъж ще се борят за всеки сантиметър и със скорости от над 140 км/ч ще покажат умения на международно равнище. Състезанието е в четири гонки, две в събота и две в неделя, стартовете са от 10 часа сутринта в събота и неделя, а награждаването в 16 часа в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР