Над 30 различни казуса бяха поставени от граждани по време

...
Над 30 различни казуса бяха поставени от граждани по време
Коментари Харесай

Десетки жители на Великотърновска област посетиха приемната на Цветан Цветанов

Над 30 разнообразни проблема бяха сложени от жители по време на приемната на ръководителя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във Велико Търново.

Цветанов, който в Народното събрание съставлява Великотърновския регион, беседва с десетки поданици от цялата област, като измежду тях бяха и гости, пристигнали, с цел да изразят признателност за към този момент позволен проблем, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Цветан Цветанов пое ангажимент да поддържа искане на преподавателите от компетентност „ Политология “ към ВТУ да не бъде намаляван броят на студентите държавна поръчка, какъвто проект има МОН. При неотложен диалог с министър Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9... към профила стана ясно, че няма да се закриват катедри, а единствено се усъвършенстват бройките. Предстои да се организира среща сред министъра и великотърновски преподаватели, на която да се обсъдят детайлите.



Заместник-председателят на ГЕРБ даде обещание да спомага на управлението на Дома за медикосоциални грижи в град Дебелец, който поради деинституционализацията може да бъде закрит. Ще се търсят разновидности, тъй че да се употребяват качествата на квалифицирания личен състав в дома, а здравният министър Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила ще се срещне с управлението на общественото заведение.
Цветан Цветанов ще спомага също за разпределяне на стипендия за надарени млад лекоатлет. Той се ангажира и с решаването на инфраструктурни и други публични въпроси, както и с десетки персонални проблеми на жители.



В рамките на приемния си ден ръководителят на ПГ на ГЕРБ се срещна с представители на двете училищен групи, които ще вземат участие в Националния поход „ По стъпките на Ботевата чета “, с помощта на неговата финансова помощ. По време на диалозите стана ясно, че над 100 възпитаници от остарялата ни столица ще имат опцията да се включат в похода, започващ на 27 май от Козлодуйския бряг и приключващ на връх Околчица на 2 юни.



От четири години Цветан Цветанов поддържа Туристическо сдружение „ Незабравка “ към ПГЕ „ А. С. Попов “, което годишно провежда присъединяване в похода на повече от 50 ученици на всички великотърновски учебни заведения. Сред родолюбивите възпитаници за повторно ще бъде и Божидар Русев, който към този момент е студент в Англия и се връща особено поради патриотичното събитие. Със собствен специфичен приз „ Патриот “, който младежите връчиха на Цветан Цветанов, те показаха самопризнание за неизменимата му поддръжка.



За повторно Цветанов оказва помощ и на друга група, водена от Туристическо сдружение „ Трапезица “. Благодарение поддръжката на Община Велико Търново и на Цветан Цветанов, втората група също усили числеността си и по стъпките на Ботев ще преминат още над 50 младежи от остарялата столица.



„ Искам откровено да благодаря за това, което вършиме, тъй като е от изключителна значимост за патриотичното образование на децата ни “, обърна се Цветан Цветанов към ръководителите на двете групи, които посетиха извършената от него приемна за поданици на Велико Търново и района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР