Над 30-годишното присъствие на актрисата Анджела Басет в успешни продукции

...
Над 30-годишното присъствие на актрисата Анджела Басет в успешни продукции
Коментари Харесай

Анджела Басет в очакване на номинация за Оскар

Над 30-годишното наличие на актрисата Анджела Басет в сполучливи продукции на огромен екран може да бъда оценено и от Американската кино академия. Името й все по-често се разяснява като несъмнено в идните номинации за " Оскар ". „ Черната пантера: Уаканда вечно “ може да се окаже най-важният филм в кариерата на  актрисата, в случай че й донесе заветната статуетка.

В центъра на сагата е Анджела Басет като Рамонда, кралицата майка на Уаканда, която понася опустошителната загуба на детето си със зашеметяваща увереност.
 Все повече британци считат, че Брекзит беше неточност 3 ноем 2022 | След референдума през 2016 настроенията към Брекзит стартират все по-масивно да се трансформират, изключително с оглед...
„ Свирепата работа на Басет безспорно ще докара я до конкуренцията за " Оскар " за най-хубава актриса в поддържаща роля ”, пише  във.

Това ще е втора номинация за нея след тази за основната ѝ роля като Тина Търнър в   от 1993 г.  А дали членовете на Академията ще оценят високо играта ѝ в  „ Черната пантера: Уаканда вечно “? Според кинокритика  тази година в листата има „ множество популистки филми и хитови продължения ”.

Важно е да отбележим, че досега нито един артист от не е бил номиниран в категориите за актьорско майсторство, тъй че стискаме палци на надарената Анджела Басет.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР