Над 20 сигнала за паднали дървета и клони, в следствие

...
Над 20 сигнала за паднали дървета и клони, в следствие
Коментари Харесай

Над 20 сигнала за паднали дървета и клони са подадени в община Пазарджик

Над 20 сигнала за паднали дървета и клони, в резултат на необичайния за април снеговалеж, са подадени от жители до община Пазарджик през миналото денонощие, оповестиха от общинската администрация.

От 6 часа тази заран екипите на БМ "Стопанисване и ръководство на общински пазари и комунални действия " взаимно с "Гражданска отбрана " отстраняват рискови за хората и за придвижването по улиците клони. Приоритетно са почистени към този момент главните пътни артерии и градските булеварди, като продължаваме да отстраняваме трудностите по всеки подаден от жителите сигнал, съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов.

В планинските елементи на общината към момента има слаб снеговалеж, само че пътните връзки сред обитаемоте места са почистени. В някои от селата има краткотрайни проблеми с електрозахранването, няма обитаемо място без ток.

Три машини са били заети със снегопочистването през нощта. Приоритетно са почистени 8-те КПП-та на регионалния град, надлезите и кръговите кръстовища, където е било належащо, настилките са обработени със сол, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР