Над 18 000 автомата, предимно Калашников, са раздадени на мирните

...
Над 18 000 автомата, предимно Калашников, са раздадени на мирните
Коментари Харесай

Украинец от Киев: Чакаме на опашка, за да получим калашници

Над 18 000 автомата, най-вече " Калашников ", са раздадени на мирните жители, а подразделенията на Военното окръжие в Киев са претъпкани. Хората стоят на опашка, с цел да получат оръжие и да пазят Украйна.

Това описа за „ Марица ” 44-годишният украинец Сергей Глушко, районен управител по продажби, който живее в предградията на Киев. Сергей и неговият другар също се наредили през вчерашния ден на опашка  след апела към жителите за готовност.

Никой не ни задължава, това е наше решение, с цел да отстояваме самостоятелната Украйна, акцентира Сергей.  

" В мирното време, с цел да получиш оръжие, трябваше първо да минеш през медицински обзор и да представиш документ, беше строго. Сега, когато стрелят в това число по детските градини, автомат  получаваш без всевъзможни условия ", разказва мъжът. И продължава: " Взрив се разнесе от летището тази заран в 9 часа и всякога, когато стартират да вият сирени, който желае, се крие в близкото бомбоубежище.  Украинските войски пазят популацията в Киев и в регионите към столицата, с цел да не се завладяват от съветската войска "

Градският превоз през вчерашния ден беше безвъзмезден, само че е неточен, споделя още Сергей. Много от хората не работят, а управляващите предизвестяват без нужда да не се излиза на открито. Магазините са отворени, само че рафтовете са полупразни. За да се улесни снабдяването с питателните артикули, е анулиран Данък добавена стойност. 

Сергей Глушко е безапелационен, че няма изтезания и принуждение над руснаците. При нас има доста руснаци, те са със същите права като нас, аз самият, както разбирате, приказвам с вас на съветски език, всичко останало са неистини и операции, акцентира в телефонен диалог с репортера мъжът.

Никой никого не реже и не убива. Тиражират се измислици за неонацистка хунта и бандеровци, с цел да послужат като коз за експанзията от страна на Русия, твърди Сергей.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР