Над 150 гимнастички взеха участие в днешното клубно състезание по

...
Над 150 гимнастички взеха участие в днешното клубно състезание по
Коментари Харесай

Левски-Триадица издаде музикален албум, в който рисунките са дело на Боряна Калейн

Над 150 гимнастички взеха присъединяване в днешното клубно съревнование по художествена гимнастика на Левски-Триадица, което се организира в дребната зала " Арена Армеец ". Празникът е част от благотворителната акция, която е по самодейност на Боряна Калейн и олимпийските шампионки от ансамбъла Мадлен Радуканова и Лаура Траатс за ремонт на залата на клуба.

Радуканова и Траатс участваха в ролята си на съдии. Калейн сега е на Световна чалънд купа в Памплона (Испания), само че беше показано нейно видеообръщение. В него тя декларира, че ремонта на залата остава " нейна задача ".

Шампионка при дамите стана Мила Янакиева, при девойки старша възраст златото взе София Павлова, при девойки младша възраст първа е Никол Валентинова, а при ДМВ до 10 години купата завоюва Елена Антонова.

Участие взеха още ансамбли, некартотекирани, групата за начинаещи и всеобщата група на клуба.

Любопитен факт е, че Левски Триадица показаха музикален албум " Мечта за успех ", отдаден на клуба. Той съдържа пет песни, а художественото оформление и корицата са от рисунки на Боряна Калейн. Албумът коства 10 лв., а събраните средства ще бъдат също за ремонт на залата.

Текстовете са на Мариана Добрева, музиката на Борислав Минчев, аранжимент Алекс Нушев, а песните се извършват от Дичо, Етиен Леви и вокална група " Средногорски звън ". Всички реализатори през днешния ден бяха в залата, с цел да показват албума.

Боряна Калейн също извършва една от песните, която се споделя " Любов свещена ".

В памет на Дора Калчева, един от главните деятели на клуба, беше връчен приз " Спортист за образец ", за който гласоподават децата. Тази година той беше извоюван от Биляна Везирска, част от националния отбор за дами, която дружно с Елена Георгиева, Виктория Георгиева и Жана Пенчева също почетоха днешното мероприятие.
 Грешки в края оставиха ансамбъла ни отвън призовата тройка в Испания
Грешки в края оставиха ансамбъла ни отвън призовата тройка в Испания

Надпреварата продължава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР