Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната

...
Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната
Коментари Харесай

Трета нощ на ангелите в Пловдив

Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната „ Нощ на ангелите “ и тази година.

Събитието ще се състои на 17-ти септември (събота) в Пловдив и други градове на страната, а това е третото издание на самодейността, която сплотява хората и бизнеса за каузата да оказват помощ хора в потребност.

Включвайки се в „ Нощ на ангелите “, заведенията и комерсиалните обекти, станали част от акцията и маркирани с отличителни знаци, ще даряват част от оборота си, изработен в Деня на Вяра Надежда и Любов.

На 17-ти септември на сцена “Ядрото ” в„ Капана “ се провежда Благотворителен  базар, детски работилници и други начинания, които също подкрепят събирането на средства. По време на всички тях ще бъдат сложени кутии за събиране на средства, а участниците ще дарят и част от събраните средства от продажбите.

Тази година самодейността ще бъде подкрепена и от футболните тимове Града под тепетата – Локомотив и Ботев Пловдив, като футболистите ще излязат на мачовете от идващия кръг на шампионата с тениски “Нощ на Ангелите ”.

„ Нощ на ангелите “ е благотворително събитие, което се организира за трети път. Първата година самодейността съумя да сплоти Пловдив и да събере близо 70 000 лв. за лекуването на 34-годишния Ангел Краевски – татко на три деца, диагностициран с остра миелоидна левкемия. Той към този момент е у дома след едногодишно лекуване в чужбина и към този момент е в ремисия. Второто издание поддържа дребния Божидар, който е с диагноза аутизъм и е изправен пред големи усложнения в връзката с останалите. За неговото лекуване също събрани към 65 000 лева

Целта на „ Нощ на ангелите “ тази година е да помогне на няколко дела, като измежду нуждаещите са двама млади родители и 2 деца.  „ Тази година ни беше доста мъчно да определим единствено една идея, която да подкрепим, тъй като в действителност доста хора имат потребност от нашата поддръжка и по тази причина взехме решение #ЗАЕДНО да подадем ръка освен на един нуждаещ се и да разпределим събраните средства от 17.09 сред няколко акции “, споделят уредниците – „ Нощ на ангелите “ е едно събитие, посредством което желаеме да покажем на хората, че можем, до момента в който се забавляваме, да бъдем съпричастни и да оказваме помощ на нуждаещите се. Лесно е да се включите – Просто излезте с другари, забавлявайте се дружно в някое от заведенията-участници в самодейността или посетете нашия благотворителен базар и бар на сцена Ядрото в Капана “.

Призивът, който насочат уредниците е към жителите – всеки може да се включи в самодейността като посети на 17-ти септември някой от обектите или се включи в музикалното бинго на ул. Абаджийска, както и в случай че посети благотворителния базар в Капана.  Кои са заведенията и комерсиалните обекти, които се включват тази година, както и за подкрепяните от нас дела може да видите тук: https://bit.ly/2UDBcEw
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР