Над 100-годишна къща, строена на принципа на френски замък, може

...
Над 100-годишна къща, строена на принципа на френски замък, може
Коментари Харесай

Баровска къща за 18 000 евро в наше село стана хит в мрежата

Над 100-годишна къща, строена на правилото на френски палат, може да се закупи у нас на цена от 18000 евро, видя кореспондент на.

Към нея има двор над 566 м2. Имотът се нуждае от главен ремонт и реституция. Архитектурата му е впечатляваща в нехарактерен обичаен български жанр.

Е, в случай че разполагате с пари за стабилен ремонт и в случай че сте романтици и търсите умерено местенце за един пълностоен живот, то тази къща безусловно би ви харесала, написа медията.

Къщата е издигната през 1900-1920 година Разполага с дребен двор в предната част на парцела и градина зад постройката. Имотът е построен от камък, мазилката е в оригинал, а покривът е затрупан с керемиди.

Къщата е поддържана в положително положение и е с дървени прозорци и порти. Каменни външни стълби водят към вътрешността на парцела.

Къщата предлага 75 кв. м.обща жилищна повърхност и се състои от кулоар, двe огромни спални, всекидневна и кухня. И най-интересното е, че във всички стаи има построени красиви керамични камини, с цветна керамика в жанр "Арт Деко ".Личи си, че в къщата са живели хора, обичащи лукса.Зад входа на къщата има винарска маза.

Цялото пространство на имота е оградено с каменна ограда, а железна врата води към двора. В градината порастват доста овошки - круши, грозде, сливи, смокинови дървета и разнообразни шубраци.

Градът, където се намира парцела, е Сухиндол, единствено на 50 км от Велико Търново. Той е прочут с винопроизводството и близостта му до един от най-големите язовири в страната ни и река Росица, която протича наоколо. Освен това, градът е заобиколен от гори и по тази причина регионът е желана дестинация както за тези, които са запалени по лова и за тези, които търсят чист въздух./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР