Над 10 от предаванията на БНТ1 и БНТ2 вече ще

...
Над 10 от предаванията на БНТ1 и БНТ2 вече ще
Коментари Харесай

БНТ с обновено студио 5 - нещо повече от стандартна телевизия

Над 10 от предаванията на БНТ1 и БНТ2 към този момент ще се излъчват от обновеното Пето студио с най-модерните технологии за осветяване и с нови благоприятни условия за визуализация.

200 квадратни метра - нови визия и нови благоприятни условия.

Тук са едни от знаковите излъчвания като " Панорама " и " 100% будни ", които през днешния ден ще наподобяват към този момент друго. Надявам се доста по-добре, доста по-съвременно и по-хубаво за фена, изясни Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия. Инвестицията, която сме създали, е голяма и имам вяра, че ще се върне и като гледаемост, и като аудитория, добави той.



Технически казано, осветлението е най-хубавото, което пазарът предлага.

Направено е с най-съвременните технологии в ЛЕД частта. Подвижността на картините е доста забавна, тъй като са ситуирани в два огромни екрана и седем дребни модула, които са изцяло мобилни и могат да бъдат размествани в студиото във всякаква настройка, изясни Иван Карагеров, механически шеф на Българска национална телевизия.

Системата " Уизард ", която добавихме, дава опция и за добавена действителност, изясни Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия.



Нещо повече от общоприетата телевизия и нищо по-малко от това, което фенът заслужава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР