Над 10 милиона е броят на артикулите, закупени с отстъпка

...
Над 10 милиона е броят на артикулите, закупени с отстъпка
Коментари Харесай

Над 9 млн. лв. са спестили потребителите на Lidl Plus през 2022 г.

Над 10 милиона е броят на продуктите, закупени с отстъпка за миналата година
Потребителите на Lidl Plus са икономисали над 9 милиона лв. през 2022 година, с помощта на мобилното приложение. Статистиката демонстрира още, че за миналата година над 10 милиона е броят на продуктите, които клиентите са закупили с отстъпка през Lidl Plus, а от тях – 2 милиона са тези, които са коствали на потребителите единствено 1 стотинка.

„ Две години след старта си Lidl Plus потвърди, че е извънредно ефикасен инструмент, с който потребителите могат да икономисват всекидневно. Радваме се, че спазихме своето заричане към тях – да им оказваме помощ да пазарят още по-изгодно по един съвременен и комфортен метод: със своя телефон. Ще продължим да го вършим и отсега нататък посредством доста повече купони, нови функционалности и нови благоприятни условия за клиентите на Lidl Plus да пестят, печелят и да са постоянно на плюс “, разяснява Нели Месерджиева, шеф „ Промоции, маркетинг и потребителско държание “.
-->
През 2022 година потребителите на мобилното приложение са се възползвали от над 2000 купона и предложения. Това са и едни от главните функционалности, които предлага Lidl Plus за усъвършенстване на фамилния бюджет. Ако се употребяват всички предложения и купони най-малко един път в седмицата, приложението може да спести най-малко 10 лева седмично на всяко домакинство. Дигиталната скреч карта е още едно преимущество на Lidl Plus. При всяко сканиране на касата, без значение дали клиентът се е възползвал от съответна отстъпка, той получава нова скреч карта, която може да донесе спомагателни купони.

В допълнение на преференциалните предложения потребителите на Lidl Plus имаха опция да се включат и в над 20 разнообразни игри и акции с разнообразни парични и предметни награди, измежду които ваучер за кемпер за лятната почивка, преносими компютри през септември, а в поддръжка на коледното извършване на покупки – стотици ваучери за извършване на покупки на стойност 300 лева и доста други.

В изгода на потребителя е и секцията „ Партньори “ на Lidl Plus, с помощта на която потребителите могат да се възползват от спомагателни отстъпки и преференциални предложения отвън Lidl. Партньорите са подбрани по този начин, че да са съобразени с потребностите на потребителя, с потребни оферти за цялото семейство. Такива са OMV, SDI брокер, езикови учебни заведения “Интелект ”, аптеки SoPharmacy, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР