Над 10 бона скочиха пакетите за Нова година!От 300 до

...
Над 10 бона скочиха пакетите за Нова година!От 300 до
Коментари Харесай

Инфлацията не спира празнуващи дори с новогодишен пакет за 11 000 лева

Над 10 бона скочиха пакетите за Нова година!

От 300 до над 11 хиляди лева варират новогодишните пакети в страната тази година. Въпреки нарасналите цени, свободни места в множеството ни курорти от дълго време няма, а към този момент има записвания за 2023 година, написа

По-високите цени спрямо предходната година към този момент не се отразяват върху пътуванията по празниците. Очакват се близо 600 хиляди пътувания към Коледа и Нова година. Резервациите в страната са както по планинските курорти, по този начин и в балнеохотели, къщи за посетители. Велинград остава измежду желаните места за отмора. 

Около 1500 лева коства пакетът за двама за Нова година във Велинград. Местата за новогодишната нощ в курорта са изкупени от дълго време.
 
" Коледно-новогодишни пакети са разпродадени още септември месец. Интересът е голям. Тази година в пъти по-силен от преди. Ние предлагаме пословичното родопско гостолюбие, вкусната ни храна, заниманието за дребни и огромни, което обезпечава през целия им престой. Може би по тази причина гостите желаят да идват и да се веселят при нас ", разяснява шефът на хотел във Велинград Костадин Велев.

Цените на пакетите са сред 11 и 17 на 100 в народен мащаб, само че нарастването, съгласно хотелиерите, е нищожно. По-високи цени, с към 15 на 100, са оповестили и дребните хотели. Така тридневният пакет в тези обекти е към 300 лева, само че и при тях свободни места към този момент няма. Вижте повече в репортажа на кореспондента ни Ангел Узунов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР