Над 10 000 души са пострадали директно от действията на

...
Над 10 000 души са пострадали директно от действията на
Коментари Харесай

Над 10 000 души са пострадали от Баневи

Над 10 000 души са потърпевши непосредствено от дейностите на Николай Банев. 
 Иван Гешев: Ако Баневи не останат в ареста, значи 1 милиарда лв. да заминат някъде  Франция ни върна Баневи с два обособени полета (видео)
Той в действителност е нарицателно за българската приватизация. Това, което се случи в неговите предприятия, няма аналог, съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров.  

В касата на „ Полимери ” - Девня има 6 млн. $, добави той и посочи, че Банев е придобил завода за жълти стотинки. Тогава там работеха 2000 души. Това са трагични човешки ориси, които през всички тези години, всички ръководещи не виждаха, добави Димитров.

Адвокат Марин Марковски посочи, че има разлика сред собственик на сметка и контролиращ сметка. " Възможно е в свободният свят на бизнеса даден предприемач да управлява сметка, която е благосъстоятелност на различен. Разликата сред притежавате и контролирате е доста огромна ", изясни юристът. Присвояване, пране на пари, офшорни сметки – всичко това предстои на доказване с документи. Когато документите приказват и юристите мълчат ”, уточни той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР