Над 1 500 членове и симпатизанти на КП ГЕРБ –

...
Над 1 500 членове и симпатизанти на КП ГЕРБ –
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Висока инфлация, висок дефицит – няма еврозона, с тази миграция няма и Шенген

Над 1 500 членове и симпатизанти на КП ГЕРБ – Съюз на демократичните сили посрещнаха в Благоевград водача на партията Бойко Борисов, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Пред присъстващите в залата, регионалният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков съобщи, че това е най – огромното предизборно заседание в страната на регионално равнище. Той изрече специфични благодарности към Борисов, че за следващ път поддържа благоевградската конструкция на партията.

Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в 1-ви МИР Росен Желязков акцентира, че в 21 век още веднъж приказваме за инфлация, недостиг и обедняване, тъй като след трите сполучливи мандата на държавните управления на Бойко Борисов, страната е влезнала в серпантина от избори.

На сцената бе поканен и самият Бойко Борисов. Той попита кой позволи веригите да обират хората сега, изкупувайки хляба на 0.70 лева, само че продавайки го на 1.50 лева " Представяте ли си ние да сме управлявали през тези две години и в този момент някой да стане и да ме попита за какво вместо да санираш блокове, да строиш, за какво позволи твоето държавно управление да краде по един лев от всеки литър бензин и нафта? Защо допуснахте да ни вземат по един лев от джоба? Защо позволи повишението на цената на тока? Кое подвигна цената на тока в България? “, попита Борисов.

" Висока инфлация, висок недостиг, няма еврозона. Точка. Всеки ден моргите са цялостни с трупове на бежанци, не знаят по какъв начин да ги погребат, къде да ги пратят не знаят. Преди 2 години – 0 миграция. Всеки ден произшествия и по този начин разбираме за мигрантите. От Хаджидимово, от Петрич, от Сандански мога да ви изброя обект по обект, който сме създали. В браншовите организации няма един удовлетворен, всички желаят пари. При този бюджет и този недостиг късмет няма. Уж сме най – небогати, а две години няма План за възобновяване “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че изборите на 2-ри април са финален късмет да се измъкнем " от блатото " и прикани всички в залата да убедят колкото се може повече хора да поддържат неговата партия. 

" Много ще е мъчно, само че би трябвало и оптимизъм. Преживели сме какво ли не като страна, ще преживеем и ПП-тата ", добави той. 

Борисов посочи, че главният въпрос е какво ще прави ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в случай че завоюва изборите. " Това е главния въпрос, който вълнува хората, а кметовете чакат с неспокойствие да създадат някоя улица, пазар, детска градина. Мисля, че ще се оправим, въпреки и мъчно. Омразата би трябвало да отстъпи място на градивността ", означи той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР