Начинът, по който се разиграват събитията около полицейската акция, свързана

...
Начинът, по който се разиграват събитията около полицейската акция, свързана
Коментари Харесай

Борислав Цеков светна душманите на Борисов колко са жалки: Сега ще видите „червена херинга“

„ Начинът, по който се разиграват събитията към полицейската акция, обвързвана с някогашния министър председател Бойко Борисов и други функционери на ГЕРБ, основава усещане, че се разиграва интервенция вид „ алена херинга “, както се назовава в практиката на Запад. Това название идва от подправено оцветяваните в алено сушени риби “, това съобщи докторът по конституционно право Борислав Цеков във връзка ареста на Борисов.

„ Като „ алена херинга “ се отбелязва организирането на обстановки и подмятането на подправени следи, които да отклонят вниманието от по-голям въпрос.

Знаете пред какво сериозно решение е изправена актуалната власт през идващите дни, нали?

Точно по този начин – тематиката с възможните претенции България да изпрати въоръжения в Украйна. Това желаят да овъртолят в евтини зрелища измежду нощ “, разясни доктор Борислав Цеков, представен от „ Труд “.

Той разяснява и думите на премиера Кирил Петков, които се появиха секунди след първата вест за ареста на Борисов: „ Що се отнася да фейсбук-статуса на Кирил Петков, че никой не бил над закона, той самият е блестящо опровергаване на тази максима – сложи се не просто над закона, само че и над Конституцията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР