Начинът на промотирането на всяка стока е повече от изкуство

...
Начинът на промотирането на всяка стока е повече от изкуство
Коментари Харесай

Реалности и очаквания - Жорди Гомес

Начинът на промотирането на всяка стока е повече от изкуство и оказва огромно въздействие по отношение на потребителите. Същото е във футбола. Презентирането на Спас Русев от приятеля му Георги Марков в последна сметка изигра неприятна смешка на предприемача от Лондон. Това, че е тънък, изтънчен и изобилно богат, въобще не оказа помощ на Русев да оправдае упованията на последователите, а и самият той първоначално даде обещание козирка, ново табло и битка до последно за купата. Както е ясно, нито едно от трите не се случи.

Нещо сходно се случва и с двама от футболистите от по този начин наречената гръмка селекция, която не е тъкмо такава, а е по-скоро огромна, най-много по количество. И до момента в който за Габриел Обертан е рано да се хвърлят някакви оценки в пространството, за Жорди Гомес могат да се споделят първи усещания. Истината е, че испанецът бе сякаш прекомерно излъскан, напарфюмиран и напудрен при идването си. Ефектът на влияние към аудиторията въобще не сработи в негова изгода. Повечето от ентусиастите, освен на Левски, сякаш чакаха Гомес да бъде половин тим и още при появяването си на терена да излъже трима-четирима футболисти на Хайдук в Хърватска и самичък да реши мача. Същото се случи и на реванша в София, където с просто око се видя, че халфът не е в положително физическо положение. А това продължава да бъде по този начин, като тук към този момент думата ще имат кондиционните треньори в Левски и физиотерапевтите. Въпреки това обаче Гомес трябваше поне да се откроява. На фона на темпото, което като цяло подхожда на Пешеходна футболна лига, испанецът единствено със заставане, придвижване без топка, техника и комбинативност трябваше най-малко един-два пъти да е провокирал ръкопляскания от трибуните. Да, отчитаме обстоятелството, че до него е Васко Панайотов, че двамата не са си представяли, че един ден ще играят дружно и това е причина за липса на синхрон, само че до момента Гомес не направи осъществяване, както се споделя, за рекламен резултат - нещо да я завърти, нещо да шутира изненадващо отдалеко или пък да покаже професионализъм, като най-малко два пъти на мач да си изпълни задника с трева, с цел да отнеме топката. Ангажиментите му в отбранителен проект не са на мечтаното равнище, а пък това въобще не е за сметка на нещо забавно в нападателен аспект. Или както се споделя - към този момент Жорди Гомес по-скоро демонстрира държание на човек, който не знае или не желае да повярва къде е попаднал. Нещо обезпокоен ли е, нерешителен ли е, само че не е по този начин, което би трябвало да бъде. В кариерата си за първи път той е в тим, който от години няма жанр на игра и в който непрестанно се въртят ненаучени футболисти, а и не е без значение фактът, че престоят му в Левски започва с треньор с релативно ниско равнище и като престиж, и като капацитет.

Така че всичко в последна сметка е въпрос на презентация, упования и действителности. Някои почитатели очевидно са си мислели, че Жорди Гомес някак си е объркал полетите, инцидентно се е озовал в София и тъй като по този начин и по този начин е свободен сътрудник, е решил да цъка малко в Левски, тъй като по този начин или другояче на " Герена " чужденци доста не се задържат.

 Жорди Гомес разкри за какво е избрал да пристигна в Левски
Жорди Гомес разкри за какво е избрал да пристигна в Левски

Юношата на Барселона към този момент знае и няколко думи на български
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР