Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози,

...
Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози,
Коментари Харесай

Снахата на Ванга: Тя никога не говореше с конкретни дати, появяват се измислици

Началото на всяка година е обвързвано с упования и прогнози, а наред с тях стартират и предсказанията. През седмицата излязоха информации за пророчества на баба Ванга, съгласно които две дати от новата година - 22.02 и 22.12 щели да са съдбовни за човечеството.

Пред Нова телевизия снахата на Ванга – доктор Здравка Методиева, разгласи, че всички новоизлизащи предсказания на пророчицата са по-скоро небивалица. Тя уточни, че Ванга в никакъв случай не е била съответна с дати и години, а единствено е посочвала интервали и е назовавала събития, без да ги обвързва с точни дни и часове.

" Когато тя се разболява от доста тежко заболяване - пневмония с плеврит, и е на смъртно легло, вратата се отваря. В стаята влиза конник, огрят в блажена светлина. Той й споделя единствено - стартира се, от на следващия ден войната стартира, ще кажеш на хората и ще седиш тук, ще гледаш на запалена свещ и ще казваш кой погубен, кой ще се върне от фронта, кой умрял, кой жив. При което тя му дава отговор: " Как ще споделям, аз не мога да го върша това ". Той й дава отговор: " Аз ще бъда до теб постоянно и ще ти споделям какво да приказваш на хората ", споделя Методиева.

" Нейните предсказания нямат избрана дата - 2020г. ще се случи това. Такова няма Тя споделяше - времето е едно. Има време, времена и огромно време ", споделя Методиева.

" Каза, че унгарска инсталация ще засече сигнали от Космоса на извънземни. Ние я питахме по кое време ще стане това? След 300 години, значи би трябвало да броим, примерно от 70-те години, още 300. Или повече, или по-късно от 70-те години, с цел да разберем по кое време долу-горе е станало ", сподели още тя.

" Когато се срещнаха Рейгън и Горбачов, и стартира така наречен разоръжаване и стопляне на връзките сред Америка и Русия, тя сподели: " Сега е популярен миг, че те се срещнаха. Но ще изтече доста вода още, когато ще пристигна Осмият и ще подпише. И ще настъпи мир на Земята за 1000 години ", спомня си едно от предсказанията на пророчицата Методиева.

" 1979 година беше посетена от Людмила Живкова. Тя й задава въпрос за Русия. Ванга сподели, че Русия ще бъде велика, най-великата мощ в света, само че това няма да се случи скоро. И тя я пита по кое време? И тя споделя, след 60 години, значи тука съответно дава отговор, само че не споделя годината. Значи ние в този момент би трябвало да сметаме 1979 плюс 60 - по кое време се пада ", разкрива още тя. " Тя беше доста радостен човек, само че като се преумореше ставаше доста остра, груба. Особено когато се нарушаваше реда при гледане. Ако някой пристигна по-рано, пререди другите, тя не ги пощадяваше, наскърбяваше тези хора. Връщаше ги. Това беше мотив да стане обиск през 1975г. Защото върна една другарка на един от министрите и той за наставление подреди да създадат обиск. Къщата се прекатурна. Тя беше готова да бъде интернирана в различен град, облеклата и бяха подготвени да се раздадат на домове за сираци. Просто внезапно улицата пред къщата и Рупите - всичко опустя, никой нямаше. Тогава тя от боязън, че ще бъде интернирана, измъчвана от милицията, потърси помощ от Людмила Живкова. Точно тогава се зароди тяхното другарство ", споделя снахата на Ванга.

" Аз съм описала нейното положение на транс. Много учени го омаловажават, само че когато тя изпадаше в транс, това не беше епилептичен пристъп. Аз подсигурявам като доктор, тъй като съм я виждала в това положение. В този миг тя правеше предсказания. И откакто излезеше от това положение, постоянно питаше какво е споделила ", изясни Методиева.

Тя си спомня по какъв начин Ванга е описвала мъртвите хора. Разговаряла е с тях, без да провокира тази среща. " Като я питахме има ли прераждане, тя споделяше, че не знае какво е това прераждане. Но тук на Земята от индивида остава една искра, в която е събрана цялата информация за него, за предишното му, за неговите близки и за него самия. Тя споделяше, че в случай че се взрете в небето, бихте могли да ги видите тези частици по какъв начин се движат, трептят към нас ", споделя Методиева. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР