Началнинкът на РУ Кюстендил Райчо Омерски изпрати поздравителни писма до

...
Началнинкът на РУ Кюстендил Райчо Омерски изпрати поздравителни писма до
Коментари Харесай

Началникът на РУ на полицията с благодарствени писма за достойни постъпки на ученици от Първо основно и ПМГ

Началнинкът на районно управление (на МВР) Кюстендил Райчо Омерски изпрати приветствени писма до шефовете на ОУ „ Св.св. Кирил и Методий “ и ПМГ „ Проф. Емануил Иванов “ в града, поздравява ги и им благодари за почтено държание на техни възпитаници.

В писмото на Омерски до госпожа Панчева е изразена признателност и почитание към две момчета, намерили мобилен телефон и пари пред магазин, предали ги в полицията, а в писмото до госпожа Стоилова благодари за почтена демонстрация на петокласници при сходна обстановка.След като санамерилипортфейл с персонални документи се обадили в полицията, предали откритото и то стигнало до собственичката.

" Поздравявам Ви по случай най-българския, най-светлия празник за духовността и просветата на нацията 24 май! Желая Ви триумфи по пътя на образованието и работата с младежите. Изразявам възхищението си към честната и цивилен осъзната демонстрация на вашите възпитаници Иван Росенов Стоев и Велизар Венциславов Стоицов. Те върнаха насладата на притежателя на мобилен телефон и пари, изгубени пред магазин в града.

Госпожо Панчева, посредством Вас показвам и уважението си към родителите на двете почтени момчета.

Честит Празник на Вас, сътрудниците Ви и възпитаниците Ви! "



Бъдете горди с триумфите си!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР