Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски

...
Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Предстоят трудни години. Трябва да ограничим нивата на амбиция, но няма да спрем

Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски направи доклад за интервала 2017-2021 година.

 

" Добри финансови резултати и липса на задължения, стратегическа капиталова стратегия за възобновяване на клиники и инсталация и образование на военномедицински фрагменти, макар рестриктивните мерки от пандемичната конюнктура ", демонстрира анализът, представен от Novini.bg.

 

Данните бяха изнесени по време на обичайната среща на управленията и представители на седемте лечебни заведения, част от структурата на Академията.

 

Благодаря на всички сътрудници по места за дейното присъединяване в борбата с COVID-19. Съвсем справедливо получихте и признанието на обществото, тъй като показахте по какъв начин се прави същинско лекуване на болните, съобщи генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.

 

Той регистрира прочут спад в лечебната активност спрямо интервала преди пандемията, само че и повишаване на приходите от доболнична помощ и по линия на НЗОК и Национален осигурителен институт, което от своя страна дава опция за повишение възнагражденията на личния състав и инвестиция в ремонт на клиники и инсталация.

 

Всички клиники в столичната болница са реновирани, създадохме най-модерния операционен център на Балканите, ремонтирахме клиники и във военните лечебни заведения във Варна и Сливен. Изцяло реновирано е общежитието в двора на болничното заведение, изградихме Военномедицински симулационен подготвителен център.

 

Почти двойно се е повишило спомагателното материално стимулиране на личния състав: Това е нашата философия на ръководство – с изключение на съвременна среда за работа, хората да се усещат и по-удовлетворени от своя труд.

Предстоят сложни години. Със сигурност би трябвало да ограничим равнищата на упоритост, само че няма да спрем, въпреки и с по-премерени крачки, тъй като провокациите в действителност са огромни.

 

Ние ще стегнем редиците, само че никога няма да стопираме развиването и упоритостите си за реновиране въз основата, за закупуване на съвременна инсталация, за положително възнаграждение и развиване на личния състав, безапелационен бе началникът на ВМА.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР