Началникът на патрула на полицията в Ню Йорк каза пред

...
Началникът на патрула на полицията в Ню Йорк каза пред
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк идентифицира външни „инфилтратори“, които засилиха антиизраелските протести в Колумбия, казва висшето ръководство

Началникът на патрула на полицията в Ню Йорк сподели пред Fox News в сряда, че неговият проверяващ отдел е разпознал и е по-нататък следствие на детайлности за външни " инфилтратори " в кампуса на Колумбийския университет, за които мнозина считат, че са виновни за насилствения поврат в демонстрациите.

След като група протестиращи ограбиха Хамилтън Хол, полицията се включи в интервенция за задържане на тези, които са се самобарикадирали вътре във вторник късно вечерта.

В сряда началникът Джон Чел удостовери мненията на кмета от Демократическата партия на Ню Йорк Ерик Адамс, обявявайки съществуването на „ организации, които не са част от този кампус “ и следваща „ смяна в тактиката “, в това число заличаване на имущество и съоръжение за видеонаблюдение.

„ Той е безусловно прав. В този кампус има проникнали хора “, сподели Чел пред „ Вашият свят “ единствено часове откакто различен член на управлението на NYPD, Заместник-комисарят по публичната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР