Началникът на администрацията на украинския президент Андрий Ермак разпространи снимка

...
Началникът на администрацията на украинския президент Андрий Ермак разпространи снимка
Коментари Харесай

Киев: На отломки от дрон, използван от руските войски в Николаев, има надпис „направено в Ирландия“

Началникът на администрацията на украинския президент Андрий Ермак популяризира фотография на карбуратора от мотора на един от вражеските дронове " Шахед-136/131 ", които съветските сили използваха в нападението против град Николаев през вчерашния ден през нощта, призовавайки за по-строги наказания. Това съобщи украинската организация Укринформ, като се базира на изказване на Ермак в Телеграм.

" Първата фотография демонстрира създаден в чужбина карбуратор на мотора на иранския дрон, с който бе атакуван град Николаев през нощта (на него се чете " направено в Ирландия - бел. ред.). Слава на противовъздушната защита, благодарим ви, че го свалихте. Втората фотография демонстрира част с неразбираем сериен номер ", написа Ермак.

По думите му " карбураторът, като стотици други елементи, е изработен в западни и азиатски страни . Руснаците постоянно заличават серийните номера на непознатите съставни елементи ", добави той.

" Русия купува непознати софтуерни произведения от доста години, само че в този момент те се трансформират в средство за ликвидиране на хора, за тероризъм и геноцид , и това не може да продължава. Не можем да си затваряме очите за това и да споделяме, че глобите са задоволителни. Не, те не са задоволителни, тъй като обстрелът и нападенията с дронове не престават всеки ден ", акцентира Ермак.

Според него " в случай че новите дронове " Шахед " и ракети в този момент имат западни или азиатски елементи, рестриктивните мерки не са задоволителни.

" Компаниите производители също не могат да бъдат удовлетворени от обстоятелството, че има техни съставни елементи в оръжия, които убиват хора ", сподели началникът на администрацията на украинския президент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР