Наблюдаваме нещо безпрецедентно - мобилизация на националния отбор в кризата.

...
Наблюдаваме нещо безпрецедентно - мобилизация на националния отбор в кризата.
Коментари Харесай

Васил Тончев: Мутафчийски е на точното място, в точното време и добре изпълнява ролята си

Наблюдаваме нещо невиждано - готовност на " националния тим " в рецесията. А тези, които не го схващат, че не е време да си играем на съпротива и ръководещи, остават отвън борда. Това резюме направи социологът от " Сова Харис " Васил Тончев във връзка изненадващите за него резултати в последното експресно изследване на организацията. От него стана видно, че освен политически водачи и министри влизат в класацията по рейтинги, само че и предприемачи, общественици, както и, несъмнено, шефът на Националния действен щаб .

Генерал-майор проф. доктор. Венцислав Мутафчийски е най-одобряваната персона в страната и
събира 71 на 100 от утвърждението, съгласно експресното телефонно изследване. След него се подреждат министър председателят Бойко Борисов и боксьорът Кубрат Пулев, който заявява, че ще подари половината си хонорар от мача си с Антъни Джошуа.

" Одобрението към Венцислав Мутафийски е голямо. Това е единодушие от страна на нацията. Тя е обединена сега. Генералът е на точното място и в точното време. Много добре е поел и извършва ролята си. Той влиза във всеки български дом. Жестът на Кубрат Пулев също е голям, хората го виждат ", разяснява Васил Тончев пред .

" Делян Пеевски също с неговата активност е с много високо утвърждение - нещо, което ме изненада, защото към съумелите, богатите хора, публичното мнение не е доста благосклонно ", регистрира социологът.

" Това е нова обстановка. Това е нещо, което не сме виждали до момента. Това, което виждаме в този момент, е готовност на националния тим. Сега не се разделяме на Левски и ЦСКА. Тези, които не схванаха, че не е времето да си играем на съпротива и ръководещи, останаха отвън борда ", обърна внимание Васил Тончев.

От представителите на бизнеса само притежателят на „ Нова Броудкастинг груп “ Кирил Домусчиев намира място в класацията с утвърждение от 23%. Доверие е записано и към основния прокурор Иван Гешев с 21 на 100.

" Ситуацията е нова и невиждана. Това, което виждаме в този момент, е готовност на нацията. Това, което виждаме като утвърждение от хората, е въз основата на това кой е бил радушен и по какъв метод ", добави Тончев.

Според социолога хората сега са обединени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР