Наближава финалът на първите награди за инфлуенсъри в България и

...
Наближава финалът на първите награди за инфлуенсъри в България и
Коментари Харесай

Награди за инфлуенсъри - кои са номинираните лица в първия конкурс у нас?

Наближава финалът на първите награди за инфлуенсъри в България и че задачата им е да се трансформира в регулярно събитие на годишна база. " Атика Ева " и United Partners сплотяват сили в един настоящ план, с който да отличат най-успешните основатели на цифрово наличие в другите ползи и сфери на тяхната активност. 48 интернет звезди ще бъдат показани в 12 разнообразни категории според от сферата на работата им. Във всяка категория има по 4 номинирани, които са селектират на база известност, успеваемост и доверие. Жури от изявени експерти в света на PR практиките, обществените мрежи, маркетинга и шоубизнеса пък ще правят оценка всички номинирани в другите категории.

Журналистът и инфлуенсър Ирина Денева и Мария Гергова-Бенгсон, която е член на журито, гостуваха в студиото на " Тази заран ", с цел да споделят повече за премиите за инфлуенсъри.

" Хора, забавни с метода си на живот, има доста години. Хора, които основават трендове и въздействат на усетите на останалите хора, също има от дълго време - още от времето на музите на Анди Уорхол, та и доста преди този момент ", изяснява Ирина Денева какво е инфлуенсър за нея.

" За бизнеса инфлуенсърите са новата медия, новият информационен канал, нов метод за основаване и разпространение на информация, с цел да може да се доближи до съответната публика ", сподели Мария Гергова-Бенгсон.

" Тази концепция се роди преди много години. Инфлуенсърите за нас са извънредно значими сътрудници. Едни награди дават опция да се отличат най-хубавите, да се покажат стандартите за качество на работа на инфлуенсърите ", добавя Бенгсон концепцията за основаването на състезанието.

" Когато избирахме категориите – спряхме се в последна сметка на 14, се стараехме да обхванем всички вероятни категории, в които инфлуенсърите работят ", добавя тя.

" Има доста ясни и точни критерии, които включват както качеството на наличието и публика, по този начин и изобретателното поднасяне на информацията ", изясни Бенгсон по какъв начин ще бъдат определени спечелилите.

Вижте какво още споделиха двете във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР