На21-ви септември 2022 г. от 17:30до 19:30 ч. ще се

...
На21-ви септември 2022 г. от 17:30до 19:30 ч. ще се
Коментари Харесай

Предизборен дебат „Образование – Диалог за бъдещето“ ще се проведе на 21 септември

На21-ви септември 2022 година от 17:30до 19:30 ч. ще се организира предизборният спор „ Образование – Диалог за бъдещето “, проведен от осем цивилен организации, интензивно работещи и обединени за идеята качествено обучение в България. Целта на дебата е да сложи образованието на фокус в разговора сред жители и политически обединения в хода на предизборната акция за парламентарните избори през октомври.

В рамките на полемиката политическите обединения ще заявят позициите си поключови за образованието тематики:

Резултати на учениците и образователно наличие

Мотивирани и готови учители и шефове

Намаляване на просветителните неравенства

Управление на системата на образованието

Покана за присъединяване във форума е отправена къмводещитеспоред последните обществено оповестени резултати от социологически проучванияполитически сили. В избора си уредниците се базират на правилата, полезностите и тематиките, които са в основата на работата им като цивилен организации в областта на образованието.

Събитиетоще се излъчва на живовъв Фейсбук. Медиите, които имат предпочитание да излъчват дебата на своите интернет страници, могат да се свържат с уредниците на контактите, посочени по-долу.

Учители, шефове, родители, възпитаници, просветителни специалисти, представители на медиите и на всички други заинтригувани страни сапоканени да проследят дебата, както и да зададат своите въпросикъм участниците авансово чрезтази.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР