На заседание днес депутатите ще обсъдят на първо четене днес

...
На заседание днес депутатите ще обсъдят на първо четене днес
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат облагането на свръхпечалбите на производителите на горива

На съвещание през днешния ден депутатите ще обсъдят на първо четене през днешния ден промени в данъчни закони

С ремонти, импортирани от " Демократична България " в закона за корпоративното подоходно облагане, се планува унищожаване на хартиените ваучери за храна с въвеждането на електронни и цифровизация на процесите сред Национална агенция за приходите и финансовото министерство, от една страна, и операторите на ваучери за храна, от друга, предава .

В различен законопроект, импортиран от Министерски съвет, се основава опция да се продължи използването на данъчно облекчение за поощряване на вложенията за индустриална активност в общини с безработица с или над 25 на 100 по-висока от междинната за страната.

Депутатите би трябвало да решат за облагането на свръхпечалбите на производителите на горива, средствата от което да бъдат ориентирани за подкрепяне поради високите цени на силата.

Народното събрание ще разиска на първо четене и измененията в закона за налога върху добавената стойност, с които се уточняват разпореждания, свързани с намаляването на данъчната основа и начислен налог при несъбираемо взимане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР