На Явор Бахаров определено не му върви напоследък, но Цитиридис

...
На Явор Бахаров определено не му върви напоследък, но Цитиридис
Коментари Харесай

Боряна ли ревнува? Цитиридис се изгаври брутално с Явор Баха...

На Явор Бахаров несъмнено не му върви в последно време, само че Цитиридис се постара цяла България да разбере за неволите му и то по много провокативен метод

Водещият на вечерното шоу по БТВ Николаос Цитиридис се подигра съществено на Явор Бахаров, който бе арестуван преди няколко дни, защото в него е имало неразрешена субстанция. Както е известно, преди две години артистът бе наказан условно поради това, че бе хванат да кара след приложимост на алкохол и опиати. В началото на снощното си шоу водещият сподели няколко смешки към феновете по адрес на участвалия в хитовия сериал на БТВ „ Съни бийч “.

 
„ До последно не се знаеше кой ще бъде министър председател. Говореше се, че всички се дърпат и няма задоволително вманиачен, който да поеме риска да бъде министър-председател тъкмо в този момент. Пуснах си тв приемника сутринта и първо виждам: „ Явор Бахаров отново задържан “. И си споделих: „ гледай по какъв начин се измъкна “. Той не се е дърпал да става министър председател. Той си е дръпнал, с цел да не стане министър председател “, стартира Цитиридис, след което сподели, че има още смехории за артиста, написа vihrogon.bg.

„ Явор Бахаров е артистът дал най-вече подписи на Министерство на вътрешните работи. Нали знаете по какъв начин дава подписи “, сподели водещият и имитира предоставяне на отпечатъци на пръсти.

„ Явор Бахаров има повече нощувки в районното в сравнение с в „ Съни бийч “. Не се чудете за какво сериалът отново стартира с повтаряне на първи сезон. Ние отново ще го гледаме легнали на дивана. Явор ще си го излежи “, добави Николаос. Колегите му избухнаха в смях и го приканиха за „ бис “, само че той бе безапелационен: „ Край! “

Любопитното е, че Бахаров играе в „ Съни бийч “ дружно с гаджето на Цитиридис – Боряна Братоева. Актьорът нееднократно е гостувал в шоуто и постоянно си е личало, че двамата са в положителни връзки.

Преди съвсем една година – на 15 декември 2021, Бахаров приказва пред Цитиридис точно за проблемите си с правораздаването. Тогава двамата се прегърнаха при влизането му, а Николаос го почна с думите: „ Това е един от дребното пъти, в които не те показват преди влизане като „ неприятното момче на българския спектакъл “.

„ Ами, Волен Сидеров, Андрей Токев и аз си влизам към този момент “, отговори Бахаров.

„ Това с „ неприятното момче “ се случи последователно сякаш. Но в този момент към този момент няма накъде да тичам, към този момент всичко е свирено. Хората по този начин ме одобряват, по този начин или другояче. Да, нервира ме, не ми е прелестно от време на време. Понякога слушам такива клюки. Но, обикновено, аз съм си го постлал по този начин, никой не е отговорен. Радвам се, че след ареста към този момент всичко що годе е зад тила ми. Процесът е завършил, осъдиха ме. Сега съм с условна присъда, изпитателен период и среща с психолог, назначен от страната – контрольор Николова. Горе-долу се оказва, че 10 000 индивида на година са хванати с алкохол, и аз, Андрей и други сме по-известни, които излизаме на повърхността “, показа в края на 2021 година в шоуто артистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР