На всяка жена се е случвало да започне да се

...
На всяка жена се е случвало да започне да се
Коментари Харесай

Има 7 грешки, които отблъскват мъжете в началото на връзката

На всяка жена се е случвало да стартира да се среща с забавен за нея мъж, с който даже слагат нещо като начало на любовна връзка, само че внезапно той стартира да се отдалечава. Дали повода е друга жена? Възможно е да се дължи на липса на химия посред ни, само че в случай че налице е бил интерес от негова страна, дали някои постоянно срещани женски неточности не са отдалечили мъжа от нас? Откритата връзка постоянно е добра концепция, тъй като по този начин най-малко ще знаем дали има смисъл да продължаваме да влагаме старания в тези взаимоотношения.
Но кои 7 неточности не трябва да позволяваме още веднъж и още веднъж по отношение на мъжете?

1. Влюбване прекомерно бързо
А може би по-скоро изпитвате мощно увлечение, което бъркате с влюбване и обич? Феромоните, тестостеронът, допаминът и норепинефринът провокират възприятие на физическо привличане, въодушевление и обич. Но бъдете реалистки, тъй като идеализирането на някого и взаимоотношенията ви с него, могат да се окажат неверна стъпка за вас и да допуснете до себе си несъответствуващ мъж или пък да изплашите сътрудник, който би заслужавал страстите ви.

2. Поведението ви е прилепчиво и нестабилно
Несигурните дами нормално са нервни, приказват прекалено много, хвалят се или пък демонстрират ревнивост към обекта на своите стремежи.

3. Имате плахо, самозащитно държание
Ако в предишното сте били любовно разочаровани или следвате неправилен модел на държание заради високо самочувствие, вие може да заемете отбранителна позиция към мъжа, който харесвате. Вашето лъчение, обноски, говорене може да подсказват за недостижимост, необщителност. Ако изпитвате пък избран боязън от фамилиарност, това също може да блокира развиването на връзката.

4. Говорите за пари
Мъжете, даже тези с положителни финансови благоприятни условия, са подозрителни към дамите, които показват интерес към пари и движимости. Ако не желаете да изгоните вашия фаворит, най-малко при започване на вашите връзки си спестете диалозите, които биха издали любовта към материалното.

5. Споделяте всичко за себе си
Ако в къс интервал от време споделяте всичко вълнуващо за себе си, това бързо може да угаси желанието на мъжа да продължава да се среща с вас. На първа среща избягвайте детайлностите свързани с вашите проблеми. Мъжете не желаят да слушат за интриги, злословия с приятелки, за минали изневери. Също по този начин не разказвайте всичко хубаво за себе си. Оставете в него желанието да ви разучи повече, да желае да ви опознае на едно последващо равнище. Загубата на мистериозността отдалечава мъжете.

6. Пишете му или му се обаждате прекомерно постоянно
Това е прекомерно извънредно, както и това въобще да не му пишете, тъй като смятате, че той би трябвало да го направи пръв. Трябва да има баланс, тъй като в противоположен случай дамата стартира да наподобява обезверена, досадна, преследваща. Ако той не ви написа, не ви кани на срещи, не ви се обажда, евентуално няма интерес към вас.

7. Секс на първата среща
Сексът прекомерно скоро може да прекъсне една другояче обещаваща връзка. Да, евентуално вие имате позната двойка или сте чули за двойка, която е правила секс на първа среща и в този момент се радва на чудесна любовна връзка. Това са изключения. Ако не търсите просто секс, забавете заниманията в спалнята, а усетите ли, че наближи този момент, с цел да не останете разочарована може да попитате индивида какви са неговите упования от вашите взаимоотношения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР