На всички се е случвало да се изправят пред по-малки

...
На всички се е случвало да се изправят пред по-малки
Коментари Харесай

5 полезни съвета, за да преодолеете кризата в двойката

На всички се е случвало да се изправят пред по-малки или по-големи проблеми. Това е неизбежно, изключително във връзките с по-дългогодишен стаж. Важното е да преминете дружно през проблемите, а не да се предавате още в самото начало. Ето 5 съвета, които ще ви оказват помощ да се справите с предизвикването.

1. Говорете за проблемите, довели до рецесията

Диалогът е значим детайл във всеки вид взаимоотношения и точно от него зависи триумфа. Изгладете спокойно разликите, без да стигате до спор. Обсъдете умерено казуса и пробвайте дружно да намерите решение. Разбирателството е първата стъпка към триумфа.

2. Простете и оставете недоразуменията зад тила си

След като сте разискали проблемите, които предизвикват стрес и дискомфорт в двойката, значимо е да се опитате да отидете по-далеч, с цел да започнете всичко по един по-добър метод. Размишляването и връщането още веднъж и още веднъж върху позволените неточности, единствено ще вгорчи атмосферата и ще скапе връзките вечно. Най-добре е да простите и да вървите напред, оставяйки всичко неприятно зад тила си.

3. Преоткрийте спокойствието

За да преминете през рецесията без прекалено много рани, е значимо да бъдете спокойни. Открийте способи да си обръщате повече внимание: дружно гответе, направете си вечеря на свещи, излезте на сантиментална разходка. Важното е да преоткриете спокойствието. Сближаването - душевен и физически, с колегата след интервал, цялостен с кавги и недоразумения, носи лекост и лежерност в връзките.

4. Организирайте си действия, които да вършиме дружно

Така няма да ви застигне скуката, която е и най-честият източник на рецесия в двойката. Освен това може да включите и някои от най-хубавите си другари, което ще внесе доста радостно въодушевление в всекидневието ви. Може да вземем за пример дружно да си организирате пикник, в случай че времето е топло.

Но бъдете подготвени на взаимни отстъпки и приемете, в случай че сътрудникът ви не желае да се включи в някоя от дейностите – да кара колело в парка да вземем за пример.

5. Започнете всичко изначало

За цялостното превъзмогване на рецесията е значимо да възстановите връзката и да започнете всичко изначало, пробвайки се да не допускате наново направените неточности. Така ще избегнете повторното отчаяние.

Ако любовта, уважението и доверието са в основата на връзката ви, няма невъзможни неща, даже и да сте минали през рецесия.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР