На всеки лидер, както Кирил Добрев казва, зад мене като

...
На всеки лидер, както Кирил Добрев казва, зад мене като
Коментари Харесай

Борисов: Ако спечелим изборите, ще свалим цените на хранителните стоки наполовина 

На всеки водач, както Кирил Добрев споделя, зад мене като има хиляда души и настроението е друго. Като ви виждам и ми става тъжно. Така се обърна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към хората в Разград.

" Надали има човек с повече опит в ръководството от мен. По-млади има. Но единствено Царя е на по-високо равнище от мен. Не пращах да ги арестуват, а се учех и проучих дейностите на моите прародители ", добави той.

" Освен от Царя, съм се учил от Иван Костов, Първанов, от Станишев даже. И до ден сегашен имам разговор с всички тях ", сподели още Борисов.

" Цената на електрическата енергия през август 2020 година е 75 лева При новия модел, който и да е, август е 846 лева Избирайте, бе, благи мои. Избирайте тях. Аз повече на акция за нови избори няма да вървя. Мъчно ще ми е, само че очевидно народът по този начин си е поискал ", добави той.

Борисов попита хората какъв брой им е реколтата от слънчогледа.

" Кое ви подвигна олиото? Кое? Тока наш? Земята наша? Комбайните наши? Ето ви цените ", сподели той и сподели графика с нарасналите цени на питателните артикули.

Лидерът на ГЕРБ даде обещание, че в случай че неговата партия завоюва изборите, ще смъкна цените на питателните артикули на половина.

" Когато цифрите приказват, и медиаторите мълчат ", сподели Борисов.

" През 2009 година дойдохме в най-голямата криза в света. Гърция банкрутира. Удържахме и българите не го усетиха. След това налетя мигрантската вълна. Правилно са им споделили да не приказват за геополитика. Винаги благодаря на две фигури - Европейски Съюз, която плащаше на Турция да гледа мигрантите и на Ердоган, с който дружно се борихме против мигантската вълна ", добави той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР