На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва

...
На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва
Коментари Харесай

Лена Бориславова към Радев: Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух

На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната би трябвало да се съблюдават - по писмен знак и дух. И да, когато имаш назначено от теб служебно държавно управление и смениш управленията на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон към този момент, само че не и неговия дух за разделяне на управляващите. Това написа Лена Бориславова в персоналния си профила си във Фейсбук.

" П.С. Подкрепата за Украйна не е оповестяване на война, а мярка за съблюдаване на интернационалното обществено право и териториалната целокупност на една суверенна страна. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ “, добави още тя.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът Румен Радев направи първото си изказване по отношение на усложнената политическа конюнктура в страната, откакто Радостин Василев популяризира записи от съвещание на Национален съвет на „ Продължаваме Промяната ”.

На него той сподели: " Първо би трябвало всеки, който има упоритостта да прави дълбоки промени в службите, би трябвало да е изцяло наясно, че те не са на президента. Те са на България и са под директното оперативно управление на Министерски съвет - в лицето на министър-председателя, а не на президента. Ако искаш да реформираш службите, би трябвало да познаваш законите на тези служби, структурата, дилемите, функцииите, метода на съдействие на тези служби с задграничните сътрудници, тъй като и това не се познава ".

Инфо: dariknews.bg

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР