На влизане Гешев коментира убийството на Красимир Каменов - Къро. Връщаме

...
На влизане Гешев коментира убийството на Красимир Каменов - Къро.
Връщаме
Коментари Харесай

Гешев за убийството на Къро: Връщаме се в мутренските времена

На влизане Гешев разяснява убийството на Красимир Каменов - Къро.

" Връщаме се в мутренските времена ", сподели Гешев за убийството на търсения с алена бюлетина от интерпол Къро и фамилията му в ЮАР, за който преди месеци прокуратурата извади записи, уличаващи убития и други лица в скрит план против магистрати. Къро бе разследван задочно за пет поръчкови убийства, съгласно данните на обвиняването.

Коментара си пред медиите Гешев направи преди да влезе при депутатите от правната комисия, която разисква на второ четене механизма за следствие на основния прокурор.

Той още веднъж удостовери, че няма желание да подава оставка и че ще изкара мандата си " в името на българските жители ".

" Това, което аз ще заявя от името на българската прокуратура, е, че тя е единна и ще продължи да работи по същия метод, макар политическия напън, все пак, което се случва, в полза на народа и на хората ", съобщи пред комисията Гешев, против който Висш съдебен съвет към този момент стартира процедура по преждевременното му премахване.

" Няма да вземам участие в нещо, което авансово е решено и което обслужва това, което дефинирах като политическа мафия, олигархия, политически отпадък ", съобщи пред депутатите Гешев. " Няма да вземам участие в пипането в Конституцията с мазни пръсти, господ да пази българия ", добави още основният прокурор, преустановяван от Надежда Йорданова, която настоя да не му бъде давана думата. Бившата правосъдна министърка се обърна към шефа на комисията Стою Стоев с зов да не разрешава да бъде нарушаван дневният ред и " да нанасят обиди на националното посланичество ", само че Гешев към този момент напускаше залата на съвещанието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР