На вицето Томислав Дончев много му харесва да минава за

...
На вицето Томислав Дончев много му харесва да минава за
Коментари Харесай

Дончев да знае: Той започна като охрана на Живков и ще завърши като охрана на Пеевски

На вицето Томислав Дончев доста му харесва да минава за мозъка на настоящето ръководство. Не че е мъчно, само че въпреки всичко иронията не би трябвало да се възприема толкоз съществено.
Днес решил да е настоящ: „ Финансирането (по европроекти) не може да бъде лимитирано в резултат на политически кавги “. И продължава: “Европейско финансиране може да бъде ограничавано и може да бъде спирано по доста съответни аргументи и те са свързани с дефицити, пропуски в системите за ръководство и контрол”.

Че рецесията в България е политическа няма никакво подозрение. Скандалите с премиера Борисов също са политически, тъй като е водач на ГЕРБ – това е повече от ясно.

Но същите кавги са и престъпни. Например цялостното с милион евро и златни кюлчета чекмедже, до които лежи револвер. Финансовите измами към къщата в Барселона също си е криминале, от което Тарантино може да създаде доста секс, мафиотски интриги и дпаматичен финал…

Милиардните обири от публични поръчки и на европейски пари, които основния прокурор Гешев отхвърля да проверява, са тежки закононарушения. Както и приемането на многомилионни подкупи от министър и министър председател по линия на хазарта.

Да не приказваме за моралната деградация, която отвращава всеки естествен човек, в случай че в действителност държи да е подобен.

Един въпрос към Томислав Дончев: От кого и с какво би трябвало да е подвластен човек, с цел да слуша следното: „ Недоволни постоянно ще има и щом могат да си показват недоволството, значи има народна власт. Сегашните демократи, техните родителите, тогава ни смазваха. Дори един анекдот не можеше да кажеш за Бай Тошо или против партията. За вицове арестуваха “, на язовирна стена в Габровско и да кима като тигърче на задното стъкло на Лада... Как се дефинира сходно държание?

А хората са умни и с чуство за комизъм, макар напъните на ръководството да се оправи с усмивките и интелигентността.

Два свежи вица.

След като схванал за 29-те милиарда, отпуснати на България от Европейски Съюз, Борисов, удовлетворен си купил ново, по-широко нощно шкафче.

Какъв печален свършек на политическата кариера на Борисов се задава. Започна като защита на Живков и Симеон II и ще приключи като защита на Доган и Пеевски...

Дончев, да се срамуваш е човешко.

Фрог нюз


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР