На видео в социалните мрежи се вижда как момче на

...
На видео в социалните мрежи се вижда как момче на
Коментари Харесай

„Затова има толкова кръв по пътищата“: 10 годишно момче подкара буса на родителите си

На видео в обществените мрежи се вижда по какъв начин момче на не повече от 10 години ръководи бус по дребни улички. Вероятно казусът е от Габрово. Засега се знае, че мъжът, който е бил с детето в буса и е снимал видеото, е открит. Той ще бъде глобен. Установени са и родителите на детето.

От Асоциацията за подготовка на автомобилистите в България споделят, че все по-често младежи отиват на шофьорски курсове и споделят, че към този момент могат да карат.

„ Такива „ научени ” като това детенце, когато дойдат при нас, половината им часове минават, с цел да ги отучим ”, разяснява Красимир Георгиев.

„ Родителите са се вживели в ролята на гении зад кормилото. Почти всички считат, че са най-хубавите водачи, само че са и още по-добри инструктори. Затова има толкоз кръв по пътищата. Децата от дребни схващат, че законът може да се нарушава ”, сподели още Георгиев по Нова ТВ.

„ Прокуратурата може да откри верния член от верния закон и да повдигне обвиняване на този родител за дейности, които са публично рисково. Дори предвид на всеобщото събитие да се вършат родителите на учители, мисля, че това действие би могло да се инкриминира, въпреки и в по-лек тип ”, разяснява Георгиев.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР