На въпрос дали има предоверяване на популярността и подкрепата в

...
На въпрос дали има предоверяване на популярността и подкрепата в
Коментари Харесай

Десислава Бошнакова: Важно е дали „Продължаваме промяната“ ще бъде летен хит или евъргрийн

На въпрос дали има предоверяване на известността и поддръжката в обществените мрежи за някогашните служебни министри, без да е ясно дали тя е електорална, тя отговори:

„ Никой няма кмет да е кмет, министър-председател или президент, до момента в който не е бил. Не можеш да имаш опит за политик, до момента в който не си бил политик. Голяма част от политиците, които в този момент ще се явят на избори, сме ги виждали в много комични обстановки при започване на тяхната кариера. Това, което за мен е значимо, е дали тези младежи на вълната на ентусиазма и на вълната на поддръжката, която сега имат, ще могат да го трансфорат не в летен шлагер, а в евъргрийн. Това сега не можем да го кажем. Има доста песни, които са доста съвременни за даден сезон и сега, в който лятото свърши, никой не ги помни по-късно. “

„ Това, което виждам, е един друг метод за връзка, който дали ще докара до триумф или не, ще забележим на 14 ноември “, уточни преподавателят.

„ Българинът мисли по различен метод и това е едно от доста значимите неща в връзката - би трябвало да познаваш доста добре хората, с които общуваш “, уточни Бошнакова.

„ У нас съумелият, богатият, върналият се от влиятелен университет, както видяхме не е най-харесваният модел. Аз не знам някоя друга страна, в която да се иронизира някой, че е приключил влиятелен университет “, добави тя.

„ Начинът, по който те приказват, е непосредствен до техния профил – младежи, които са учили на открито, имат изменен метод на разбиране. въпросът е дали това ще се хареса на суверена “, регистрира още Десислава Бошнакова.

По мотив сравненията с юпитата на Национална движение „Симеон Втори" тя посочи, че хората в кабинета на Сакскобургготски „ пристигнаха, без да знаем кои са и какво вършат, до момента в който тези двамата и част от екипа зад тях въпреки всичко 4 месеца правеха нещо и по-късно взеха решение да продължат “.

„ Много ми се желае това да е правилно, тъй като главният проблем у нас, освен в политиката, и в оправянето с тази пандемия, е тоталната липса на доверие във всичко, което ни заобикаля “, сподели Десислава Бошнакова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР