На тридневния Tenere Spirit Camp 2023 като част от MaxiRIDE

...
На тридневния Tenere Spirit Camp 2023 като част от MaxiRIDE
Коментари Харесай

Байкър парти с Yamaha в Tenere Spirit Camp 2023 - видео

На тридневния Tenere Spirit Camp 2023 като част от MaxiRIDE Motofestival, 3000 мотоциклетни запалянковци отпразнуваха 40-ия рожден ден на Yamaha Tenere. Модели на авантюристичен мотоциклети от всички столетия бяха изложени на територията на пивоварната Maxlrain Castle покрай Rosenheim.

В допълнение към първия Tenere от 1983 година до сегашния Tenere World Raid, имаше доста други именити авантюристичен мотоциклети, на които посетителите да се възхищават. Те включват известни машини за надпреварите Дакар и впечатляващи шоу модели като XT1200Z Worldcrosser или футуристична преработка от Vagabund Moto.

В допълнение към пътните обиколки с екскурзовод и офроуд образование за начинаещи и напреднали, имаше тестови карания на всички сегашни модели Tenere. По време на диалозите на Tenere на сцената на лагера имаше завладяващи истории за пътувания и извънредни сътрудници за изявленията като мотоциклетните пътешественици Ерик Питърс и Леа Рик.



Абсолютният акцент за доста почитатели на Yamaha и посетители на събитието беше шоуто на Пол Тарес. Известният играч по хардендуро и формален дипломат на Tenere показва на тестовото трасе какво е допустимо с Tenere - и в последвалия диалог той описа за опита си в Red Bull Romaniacs и като рали водач в Yamaha Tenere World Raid Team.

Участниците в събитието можеха да закупят извънредната си пилотска фланелка Tenere Spiri авансово или непосредствено на място. За всяка продадена тениска Yamaha подари 15 евро и над 2000 евро отидоха в организацията за подкрепяне Riders for Health, която дава здравни грижи в отдалечени райони на Африка и е сътрудник за съдействие на Yamaha.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР