На треньора на отново му се наложи да говори за

...
На треньора на отново му се наложи да говори за
Коментари Харесай

Шави за едно от "дечурлигата" си: Ако трябва, ние ще събираме пари за новия му договор

На треньора на още веднъж му се наложи да приказва за младия гений на клуба Гави. На конференцията преди мача със Севиля, приключил наедно 1:1, той бе запитан за възможен нов контракт на 17-годишния футболист.
Полузащитникът се трансформира в откритието на сезона и запазването му в състава е приоритет за каталунския клуб. Гави има договор до 2023 година с откупна уговорка от 50 милиона евро, което е извънредно незадоволително, с цел да го задържат на " Камп ноу ". Всеки богат европейски клуб може да си разреши тази сума, в случай че желае младока в редиците си. Барселона от известно време работи над ново съглашение с Гави, като казусът той да не е реалност е във финансовото положение на клуба. Затова Шави се пошегува със обстановката.
" Ние би трябвало да преподпишем с него неотложно. Ако е нужно, ще съберем пари между тях за това. Не можем да загубим подобен футблист. Такива играчи би трябвало да бъдат основата на бъдещето на футбола. Разбирам и знам, че клубът работи доста добре върху новия договор на Гави. Това е значимо за тима ", съобщи именитият испанец пред публицистите.
" Да го имаш в състава е прелестно. Как се бори, по какъв начин основава. Голове, асистенции.. Това впечатлява. Гави е бъдещето на Барса. Такъв състезател е скъп за треньора ", добави Шави.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР