На този Великден сме особено по-щастливи, защото се събрахме повече

...
На този Великден сме особено по-щастливи, защото се събрахме повече
Коментари Харесай

В царството на Глория: Дани Милушев проговори за живота с тъ...

" На този Великден сме изключително по-щастливи, тъй като се събрахме повече хора. Празнувахме с моите и родителите на Дани, а и бебето беше с нас. Изкарахме си доста добре ", описа Симона Загорова за първия Великден с бебе Галина.

" Това са едни смесени усеща, усещам се благополучен по принцип... ", сподели Дани Милушев на въпроса по отношение на какво е да имаш тъща в лицето на Глория и какво е да е мъж в женско царство.

" Трудно му е, доста му е мъчно. Трудно е да навлезе във всичките тези неща - гласност, публикации в медиите. Опитва се, старае се. Важното е да се разбираме. Ще свикне с времето ", прекъсна го Симона.

Два месеца след раждането на първото си дете, певицата се е завърнала към участията, разкрива NOVA.

" И поради пандемията сцената доста ми липсваше. Когато се върнеш още веднъж, се чувстваш жив. За мен това е голямо наслаждение. Трудно ни е да съвместим нещата, само че ще открием златната среда ", счита Симона.

Младите родители считат, че са късметлии, защото детето им " е доста добродушно ". Те споделят, че все още съумяват да се оправят със отговорностите и грижите към бебето. Но не и без помощта на техните близки.

" Любовта сред нас се случи внезапно. Любовта не се възнамерява, тя става от веднъж. Радвам се, че се срещнахме. Това е най-големият ни подарък ", описаха за това по какъв начин младата двойка е намерила любовта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР