На този свят се връща всичко, което си сторил, гласи

...
На този свят се връща всичко, което си сторил, гласи
Коментари Харесай

Възмезедие! Виктория Капитонова си плати за злобата срещу Алекс, макар и година по-късно


На този свят се връща всичко, което си сторил, гласи национална мъдрост и в действителност е по този начин. Това на собствен тил изпита Виктория Капитонова, която бе намразена от мнозина поради злобното си държание в „ Ергенът ”.

Оказва се, че Вики няма с кого да чества рождения си ден. Тя навършва 29 година, само че няма никакви другари в България, а и сега имиджът й е очернен поради скандалните й изяви в ефира на БТВ.

Има и друга причина рускинята да не означи своя персонален празник. Тя е обвързвана с финансовото й състояние. Тъй като е привикнала да живее пищно, не можела да си разреши да не направи доста скъпарски рожден ден, но  за подобен нямала пари.

След излагацията си в „ Ергенът ” Вики пострада и в професионален проект, тъй като тя работи като инфлуенсър и доста хора стопираха да следват профилите й в обществените мрежи. Това се отрази доста зле на джоба й.

Припомняме, че в „ Ергенът ” рускинята сипеше един куп обиди по адрес на Александра Гърдева, а най-после даже я заля с пиво. Това напряко срина имиджа и рейтинга й.

Скандалите сред Вики и Алекс бяха преди тъкмо една година. Макар предаването да излезе на бял свят тази пролет, то бе снимано предходната есен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР