На този свят има няколко вечни дебата: Кое е първо:

...
На този свят има няколко вечни дебата: Кое е първо:
Коментари Харесай

Мъжете, които да пъшкат по време на секс, трябва ли ?

На този свят има няколко безконечни дебата: Кое е първо:
Яйцето или кокошката? Кои са по-добри водачи: мъжете или дамите? Къде е по-хубаво: на море или на планина?
Сред огромните житейски алтернативи напълно инцидентно (или не), в неофициален диалог сред приятелки, се откроява и тази: би трябвало ли мъжете да пъшкат по време на секс?

Половината от дамите твърдо пазят тезата, че мъжете би трябвало да са по-тихи в любовната игра и че биха се смутили, в случай че той е прекомерно гръмък, та даже и повече от самите тях, написа Edna.bg.

Не било обикновено мъжете да са толкоз експресивни и прочувствени в леглото, било то и в най-интимните моменти посред им. Другите пък изрично си признали: повече им харесвало освен да усещат, само че и да чуват господина в леглото. А и това, по думите им било знак какъв брой гореща е връзката.

Всъщност, замисляли ли сте се какви са аргументите мъжете да пъшкат по този начин въодушевено по време на секс?

Първата от тях е, че когато са възбудени, пулсът им се форсира и това ги кара да се задъхват. А всичко това, съчетано със буйни целувки, докосвания и други приятни милувки, напълно неумишлено ги подтиква към тези съкровени стенания.

Другата причина е, че когато пъшкат, стартират да възбуждат още повече тялото си - и на физическо, и на умствено равнище, и по този метод да концентрират половата си сила.

А третата и най-сладострастна причина е, че издавайки тези нежни, неприлични, чувствени, сластни, еротични, сластни звуци, възбуждат освен себе си, само че и колегата си. И без думи " му шептят " какво, по какъв начин, къде и по кое време им харесва в леглото... и освен там.

В този ред на мисли, всичко, което дамите претърпяват прочувствено по време на секс, се случва и при мъжете. Когато вършим обич с отдаденост и предпочитание, половите и привички извънредно доста си наподобяват.

Без значение от пола, религията, културата и традициите. В леглото всички сме равни.

А по отношение на мъжкото охкане - евентуално постоянно ще има дами, които смятат това за ненормално, както и такива, за които това е симптом на безрезервност и обич от негова страна. Въпрос на схващане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР