На този специален ден нека се радваме на обществото, в

...
На този специален ден нека се радваме на обществото, в
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Нека продължим да създаваме по-добра и по-силна България

На този специфичен ден дано се радваме на обществото, в което живеем, на мирното ни взаимно битие и на опцията да се развиваме и да се учим един от различен

Обръщение на депутата от ПП-ДБ към жителите на Бургаска област.

" Днес означаваме с горделивост най-важното събитие за българският народ в новата история на страната - Освобождението на България. Нека този ден бъде мотив за обединяване и възпоменание на нашите предшественици, които са се жертвали за свободна България, в която през днешния ден ние имаме щастието да живеем.

В забързаното си всекидневие и съвременен свят, дано не забравяме нашата история и просвета. Нека бъдем горди и вярващи в силата на българският дух, който преодолява всички трудности. Да поддържаме традициите и да градим бъдеще за идващите генерации.

На този специфичен ден дано се радваме на обществото, в което живеем, на мирното ни взаимно битие и на опцията да се развиваме и да се учим един от различен. С респект и почитание към предишното и с взор към бъдещето, дано продължим да сътворяваме по-добра и по-силна България.

Нека не забравяме, своята история, тъй като единствено народ, който помни своето минало е подготвен за бъдещето. Честит народен празник, горди българи! Нека продължаваме да ценим и пазиме свободата си! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР