На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и

...
На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 15.03.20

На този ден сънищата не носят никаква скъпа информация и са просто подсъзнателно прекарване на събитията, които ни се случват в действителния живот.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат до каква степен сте осъзнати креативен, какъв брой сте способни да чуете себе си и до какъв брой сте подготвени да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с вярата да разберете смисъла; не се тормозете, в случай че събитията и облиците на съня са били страшни и ужасяващи. По същия метод човек не би трябвало да се радва на нищо позитивно, което ще види насън. Всичко това е единствено действителността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, цялостен с празни и сиви събития, които не са свързани между тях, приказва за депресивно положение на подсъзнателно равнище.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание ориста ще бъде удобна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче приказват за идни трудности по пътя ви, които са изцяло отвън вашия надзор.

Днес единствено един знак в съня има значение. Ако сънувате нещо обвързвано с коне, обърнете внимание на това - символизира идни промени или провокации, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво премеждие. Пътуването може да не е единствено във физически проект, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „ врата на опциите ”, по тази причина се пробвайте вярно да разтълкувате сънищата си и да разберете какви са. Сънищата под Луната в Стрелец са в положение да посочат пътя, по който да насочим нашите старания в нужната посока.

Хората, които живеят в несъгласие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в естетика. В тези сънища получават късмет да видят света по друг метод.

Синият цвят в сънищата под Стрелец може да демонстрира, че сте избрали верния нравствен път. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР