На този ден е роден безсмъртният Георги Парцалев, когото имах

...
На този ден е роден безсмъртният Георги Парцалев, когото имах
Коментари Харесай

Лили: За мен Парцалев е най-великият българин!

" На този ден е роден безсмъртният Георги Парцалев, който имах щастието да познавам персонално! От взаимната ни работа разбрах, че великият Актьор е и популярен Човек! Преклонението ми пред Актьора и Човека ме накара да помоля огромния български ваятел Георги Чапкънов да го обезсмърти в статуетка, която се намира в моя дом! Поклон пред огромния Георги Парцалев! ", написа Лили Иванова и показа фотография на статуетката на Чапа.

Самият Парцалев приживе също се изказваше ласкаво в пресата за Лили.  „ Тя ме схваща без думи. Има възприятие за комизъм и е доста съсредоточена върху работа си. Няма другари, тъй като също като мен е била постоянно излъчена. Но е прелестен и великодушен човек. Караме се единствено за това кой да заплати сметката, само че тя не пие алкохол и яде малко като врабче. Така че в тази борба с келнерите печелех аз ".

Въпреки положителните усеща един към различен през 1968 година естрадната прима върнала фотография с подпис на артиста, откакто се сдърпали на едно присъединяване. Не минало доста време обаче двамата се сдобрили написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР