На това му се казва летящ старт към звездите на

...
На това му се казва летящ старт към звездите на
Коментари Харесай

И победителят е: Най-добър петзвезден SPA хотел за 2017 г. в България и на Балканите – Arte Spa&Park Hotel

На това му се споделя летящ старт към звездите на Arte Spa&Park Hotel,  който получи две от най-желаните оценки в туризма.  „ Най-добър петзвезден SPA хотел в България за 2017 година ” - връчена на традиционата гала на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), която се организира за 22-ра поредна година. Само седмица по-късно сграбчи и наградата за „ Най-добър SPA хотел на Балканите за 2017 година ” на Balkan Awards for Tourism Industry (BATI).
„ Горди сме, че за толкоз къс интервал от време стъпихме самоуверено на туристическата карта на България. Когато нашата самодейност започва, това беше единствено една смела концепция, концепция за хотел, който е новаторски, друг, запаметяващ се. Голямата религия и мощната упоритост ни помогнаха да осъществяваме нашия план. И ето – година по-късно заставам тук, измежду вас! “, сподели Кирил Йовнов – Генерален Директор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград на премиите на БХРА на 28 ноември 2017 година



Елегантно ситуиран в уютната прегръдката на борови гори, Arte Spa&Park Hotel ще Ви плени с отношение към всеки подробност и запаметяващ се интериор. От емблематичните кошери през запазената марка на дървените еленски глави, всичко тук е направено от естествени материали с цел да ви приближи оптимално до природата.
Най-голямо богатсво на комплекса е живата вода. Неподражаем, по своему специфичен и неповторим СПА комплекс, които предлага на гостите си грижа и опция да се потопят в мистичния свят на минералната вода.



Arte Spa&Park Hotel /www.artehotel.bg/ се трансформира в желана дестинация за многочислените ценители на SPA изкушенията, както и на едни от най-известните български персони измежду които Ники Кънчев, Валя Балканска, Краси Радков, Николета Лозанова, Кубрат Пулев и доста други.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР