На тези, които подкрепят протеста на зърнопроизводителите, искам да задам

...
На тези, които подкрепят протеста на зърнопроизводителите, искам да задам
Коментари Харесай

Краси Радков пита протестърите: Нормално ли е да ядем хляб с ниско качество?

" На тези, които поддържат митинга на зърнопроизводителите, желая да задам няколко въпроса ", по този метод се включи в наболелия проблем Красимир Радков. Комикът изрази мнение по тематиката, съчетано с няколко въпроса, а останалите им ги спести на недоволстващите.

Ето какво попита комикът:

" 1. При 2 милиарда дотации на зърнопроизводителите, обикновено ли е да ядем самун, който е с доста ниско качество. Всеки, който е пътувал в Западна Европа и освен, ще ме разбере.

2. Вие можете ли да подарите на жена си за рождения ден нов Мерцедес с панделка? Зърнопроизводителите могат.

3. Не ви ли писна да ядете краставици, домати, ябълки, картофи и прочие импорт от Турция, Полша, Франция и др? Ако част от дотациите отиваха в този сегмент, салатата ви щеше да е много по-вкусна. А млякото и млечните артикули - по-евтини.

4. В Холандия облагата от декар е към 3000 евро, у нас (не изисквам за точност) е към 20 пъти по-ниска. У нас се създава главно жито, в Холандия -домати, лалета и други много по-скъпи артикули. Това ок ли е съгласно вас?

5. Знаете ли, че за 50 000 декара жито се наемат 10-ина души служащи? Ако обаче се отглеждат други артикули, както в Холандия, Франция и Германия, се основават доста работни места. Затова и в тези страни се наемат в допълнение служащи от други страни.

6. Давате ли си сметка, че всеобщо селата у нас са обезлюдени и това е, тъй като хората няма какво да работят. Защото стачкуващите нямат потребност от служащи, тъй като имат трактори Ламборгини, които обработват всичко.

Мога да продължа с въпросите, само че надали ще се прочетат... "
ТЕМА преди 2 часа 684 преди 19 часа 2523 преди 19 часа 1665
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР