На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 22.04.2023

...
На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 22.04.2023
Коментари Харесай

Пиян шофьор предизвика ПТП в Пиринско, и още...

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 22.04.2023 година към 05:30 часа на ул. „ Климент Охридски “ в гр. Благоевград е станало ПТП, при което 20-годишен мъж от гр. Петрич, управлявайки лек автомобил „ Мерцедес “ и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е изгубил надзор над автомобила и се е блъснал в паркиран лек автомобил „ Опел Корса “, в крайпътно дърво и в два леки автомобила „ БМВ “, като вследствие на удара единият автомобил „ БМВ “ е отскочил и блъснал, паркиран зад него лек автомобил „ Тойота “. При случая няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди. На 20-годишния лидер са направени проби с техническо средство за приложимост на алкохол и опиат, които са негативни.

На 23.04.2023 година към 21:20 часа в с. Долно Осеново, общ. Симитли, лек автомобил „ Пежо “ с недееспособен 29-годишен лидер от същото село е позволил ПТП с материални вреди, откакто се е блъснал в паркиран лек автомобил „ БМВ “. Проба с техническо средство е отчела, че 29-годишният мъж е карал с съществуване на 1,95 промила алкохол в издишания въздух.

На 24.04.2023 година към 00:25 часа в с. Абланица, общ. Хаджидимово, 20-годишен мъж от селото е изгубил надзор над управлявания от него лек автомобил „ Шкода Октавия “, вследствие на което е излязъл отвън пътното платно и се е блъснал в бетонна колона на постройка. С фрактура на бедрото е потърпевш лидерът на автомобила, с травма на гръден панер и навехната китка - 18-годишен пасажер в него и с коремна контузия и контузия на гръден панер – 17-годишен юноша, също пътуващ в автомобила.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР