На тържествена церемония в Градската концертна зала официално бяха връчени

...
На тържествена церемония в Градската концертна зала официално бяха връчени
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет във Враца /снимки/

На тържествена гала в Градската концертна зала публично бяха връчени дипломите на абитуриентите от филиала на Великотърновския университет във Враца. Свидетелства за приключено висше обучение, с образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ и „ магистър “ получават близо 700 студенти от випуски 2019, 2020 и 2021 година.
Кметът Калин Каменов поздрави присъстващите и им пожела да бъдат всеотдайни в работата си и в никакъв случай да не се отхвърлят от задачите си. „ Правете всяко нещо с душа и сърце, тъй като единствено по този начин ще постигнете триумфи и почитание от другите “, сподели още Каменов и връчи дипломите на бакалаврите от филиала.
Директорът на филиала във Враца – доцент доктор Рени Христова благодари на завършващите за положените старания и изрази убеденост в тяхната бъдеща реализация. Приветствие към абитуриентите насочи и заместител ректорът по образователните действия във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ – доцент доктор Димитър Симеонов.
Филиалът на висшето образователно заведение в града предлага образование по 11 бакалавърски специалности и 6 магистърски специалности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР