На тържествена сесия председателят на общинския съвет Владимир Христов връчи

...
На тържествена сесия председателят на общинския съвет Владимир Христов връчи
Коментари Харесай

Наградиха лекари от Враца, включили се в борбата с COVID-19 /снимки/

На тържествена сесия ръководителят на общинския съвет Владимир Христов връчи на болничните шефове „ Наградата на Враца “. Тя им бе дадена за забележителен принос в битката с пандемията от COVID-19, даване на съответна здравна помощ на пациентите и поддръжка за техните близки, както и дейното присъединяване във имунизационния развой.
С висок приз бяха удостоени колективите на врачанския Специализирана болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести, МБАЛ „ Христо Ботев “, Първа частна МБАЛ - Враца ЕООД, Центърът за незабавна здравна помощ в града под Околчица.
„ Първи юни е необикновен ден за Враца. Освен поклонението към саможертвата на Христо Ботев и неговата чета, всеки от нас прави равносметка за постигнатото и за бъдещето. Бъдеще, което сътворяваме с нашите каузи и образеца ни. Инвестициите, обновените спортни бази и градската среда няма да имат смисъл, в случай че ние не пазим направеното и не го надграждаме. Затова – дано бъдем по-добри и да осъзнаем, че заслуга за развиването на града има всеки от нас. Днешната сесия е друга и с това, че ще разпознаваем хората, които имат най-голямата заслуга да сме здрави – ангелите в бели престилки. Те са достойни за почитание. Показаха ни по какъв начин с единността и чистото сърце, е допустимо превъзмогването на всяка компликация. Вярвам, че дружно ще продължим да преобразяваме нашия град. Скъпи съграждани, не забравяйте, че от действията ни през днешния ден, зависи бъдещето ни на следващия ден! Честит празник! “, съобщи при откриването на тържественото съвещание врачанският градоначалник Калин Каменов.
Първи „ Наградата на Враца “ получиха от Тубдиспансера. Лечебното заведение бе показано от топ лекарят Незабравка Хайтова. След нея на сцената се качиха изп.- шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “ доктор Петър Керемедчиев, собсвеникът на Първа частна МБАЛ – Враца доктор Антонио Георгиев и шефът на Центърът за незабавна здравна помощ доктор Галина Лещарска.
Медиците благодариха на община Враца за съдействието, което им е оказала в битката с Коронавирус пандемията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР